APPARTEMENT IN ALTEA R.1699
309.000€
Voor: 330.000€
Prachtig appartement met een prachtig uitzicht op zee en de haven. Zeer zonnig dankzij de oriŽntatie. Het heeft een woonkamer met parketvloer en uitgang naar het terras, een moderne keuken, twee slaapkamers en twee badkamers. In de gemeenschappelijke ruimtes is er een mooie decoratieve fontein en een zwembad.
BEKIJK OMSCHRIJVING
Bekijk Volledige lijst
TOPPERS: aanbevolen eigendommen van de maand
IN PRIJS VERLAAGD: eigendommen die deze maand in prijs zijn gedaald en zeer koopwaardig zijn
Bekijk Volledige lijst
VERHUUR
VILLA IN EL ALBIR
R.2629 1.200€/MAAND
280 m2, 4 slaapkamer, 2 badkamer
Properties to rent
VAKANTIE
ECO TOERISME
De steden Benidorm en Alfaz Del Pi werken samen aan een project om fietsroutes aan te leggen door het natuurpark Serra Gelada, die beide steden met elkaar zou verbinden. Dit project zou klaar moeten zijn voor de zomer.

Dit initiatief beantwoordt aan de stijgende vraag naar milieuvriendelijk en duurzaam toerisme, dat direct contact met de natuurlijke omgeving zoekt en wordt aangeboden als een aanvulling op " zon en strand ". Dit moet het gebruik van fietsen en bergwandelingen stimuleren.

Het project streeft naar het creŽren van een nieuwe infrastructuur met betrekking tot fietsen, wandelen of hardlopen , meer nog , deze nieuwe natuurlijk locatie wil ook de ongecontroleerde verspreiding van paden, die een negatieve invloed hebben op flora en fauna in het natuurpark, voorkomen.

Dit alles zal ook loop- en wandelroutes creŽren , met uniforme signalen tussen de twee gemeentes en dit alles zal bijdragen tot " meer toerisme ".
Albir Confort, Avenida del Albir, 36 | (+34) 966 864 542 | sales@albirconfortonline.com