VILLA IN ALFAZ DEL PI R.2780
450.000 €
Fantastische villa te koop in Alfaz del Pi. Ligt in een mooi en rustige zone, dicht bij het centrum en alle diensten
Recent werd de villa gerenoveerd, nieuwe keuken met vitro keramische kookplaat, muggengordijnen op alle ramen, nieuwe zonneluifels, automatisce poort, etc
VBEKIJK OMSCHRIJVING
Bekijk Volledige lijst
TOPPERS: aanbevolen eigendommen van de maand
IN PRIJS VERLAAGD: eigendommen die deze maand in prijs zijn gedaald en zeer koopwaardig zijn
Bekijk Volledige lijst
VERHUUR
VILLA IN LA NUCIA
R.2728 2000€/maand
450 m2, 6 slaapkamers, 3 badkamers
Properties to rent
VAKANTIE
Albir Confort online boeken
Bij Albir Confort hebben we ons online boekings systeem verbeterd, zodat je makkelijker kan boeken vanuit je sofa thuis.
Geniet van alle voordelen en boek direct bij ons. Makkelijk en gebruiksvriendelijk, wacht niet langer en boek je volgende vakantie bij ons. Surf nu naar http://online.albirconfort.es/ en geniet van het prachtige weer in de beste accomadatie in El Albir.
Het internationaal festival webseries ‘Fidewa’ viert zijn tweede editie in Alfas del Pi

Het internationaal festival van webseries in Alfas del Pi, Fidewa, vindt plaats tussen 11 en 15 mei. Woensdag 11 mei zal er een officiële presentatie zijn van het festival.
Woensdag 11 mei zal er een officiële presentatie zijn van het festival. De winnende webseries van de eerste editie zullen getoond worden in het auditorium van Casa Cultura en is er ook de première van het vijfde hoofdstuk van ‘wintersun’. Het is een tiendelige webseries die de Marina Alta toont als een toeristische bestemming.

Op zaterdag 14 mei zal er een wedstrijd voor webseries te zien zijn in het auditorium van Casa Cultura. De aanwezigen hebben de mogelijkheid om te stemmen voor de publieksprijs. Later die dag zal het festival eindigen met een gala prijsuitreiking.

Er zijn 130 werken waaruit de jury er 26 moet kiezen die zullen deelnemen aan de wedstrijd tijdens deze tweede editie van het festival bestaande uit een nationale, internationale en regionale categorie.
Albir Confort, Avenida del Albir, 36 | (+34) 966 864 542 | sales@albirconfortonline.com