VILLA IN EL ALBIR R.2863
398.000 €
Onlangs gerenoveerde mooie villa te koop in Albir, gelegen in de buurt van alle diensten en op een paar meter van het strand. Het huis is gelijkvloers en heeft een dakterras dat toegankelijk is vanuit de tuin. Binnen vindt men een ruime en zonnige woonkamer met keuken met kookeiland, drie grote slaapkamers en twee badkamers. De grote tuin spreidt zich uit over het gehee perceel en heeft verder een zwembdad met barbecue plaats en een garage.
VBEKIJK OMSCHRIJVING
Bekijk Volledige lijst
TOPPERS: aanbevolen eigendommen van de maand!
IN PRIJS VERLAAGD: eigendommen die deze maand in prijs zijn gedaald en zeer koopwaardig zijn
Bekijk Volledige lijst
VERHUUR
BUNGALOW IN ALTEA LA VIEJA
R.2865 800€/maand
100 m2, 2 slaapkamers, 1 badkamers
Properties to rent
VAKANTIE
Nachtelijke wandeling tijdens volle maan naar de vuurtoren van Albir
De vereniging 'Cuidemos Albir' organiseert volgende week donderdag 18 augustus een nachtelijke wandeling naar de vuurtoren van Albir tijdens volle maan.
De vertrektijd zal om 10 uur ´s avonds zijn vanaf de parkeerplaats van de vuurtoren van Albir, om daarna naar de vuurtoren te wandelen en onderweg van de volle maan te genieten. Eenmaal teruggekeerd van de wandelroute, nodigt restaurant ¨Pan y Amore¨ alle deelnemers uit voor een cocktail. Tevens krijgen alle deelnemers een fluorescerende armband als aandenken uitgereikt.

De vuurtoren route van Albir (rode route) is een van de meest toegankelijke van het natuurpark en is dus uitstekend geschikt voor iedereen die wil deelnemen. Hoe dan ook, worden de deelnemers aangeraden om comfortabele kleding en schoenen en een zaklamp of een reflecterend kledingstuk te dragen.
ALBIR CONFORT SPEELT DE HOOFDROL VAN HET NIEUWS IN FRANKRIJK

De Franse nieuwszender MYTF1news heeft een documentaire uitgezonden over vakanties in Spanje (Costa Blanca) in haar programma Le13h.

Albir Confort speelde de hoofdrol door te laten zien hoe franse gezinnen genieten van onze stranden en het klimaat en één van onze vakantie appartementen die gelegen zijn in Albir.
U kunt deze reportage bekijken op de volgende link: http://lci.tf1.fr/jt-13h/videos/2016/le-13-heures-du-1-aout-2016-8769484.html
Albir Confort, Avenida del Albir, 36 | (+34) 966 864 542 | sales@albirconfortonline.com