VILLA IN ALFAZ DEL PI R.2890
1.749.000 €
Prachtige luxe villa te koop in Alfaz del Pi, in een rustig gebied met privacy. Het is compleet gerenoveerd in 2015 met de beste materialen. Het wordt ingericht met hoogwaardige designmeubilair verkocht. Het heeft een fantastisch panoramisch uitzicht vanaf alle terrassen en heeft veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen. Het heeft een ruime en lichte woonkamer met open haard, een volledig ingerichte moderne keuken met bijkeuken, vier slaapkamers met kasten, vier badkamers en een toilet. Het beschikt ook over biljartzaal, een sauna en een grote opslagruimte. Op het perceel van 1518m2 zijn er een zwembad en jacuzzi (zout water), een perfecte barbecue en overdekte eethoek, verzorgde tuinen, parkeerplaats en een dubbele garage.
VBEKIJK OMSCHRIJVING
Bekijk Volledige lijst
TOPPERS: aanbevolen eigendommen van de maand!
IN PRIJS VERLAAGD: eigendommen die deze maand in prijs zijn gedaald en zeer koopwaardig zijn
Bekijk Volledige lijst
VERHUUR
ATICO EN ALFAZ DEL PI
R.2865 700€/maand
80 m2, 2 slaapkamers, 1 badkamers
Properties for rent
VAKANTIE
ALFAZ DEL PI WED VOOR DE ‘MOSTRA DE PRODUCTES DE LA TERRA’
De gemeentehuis van Alfaz del Pi, in samenwerking met Asociación de Pequeños Agricultores y Artesanos Aitaneros (APA3) gaat het nieuw initiatief nemen om vanaf 3 september, waarmee zij een essentieel onderdeel zouden willen bereiken betreft onze mediteraneaanse cultuur van wat is de meeste traditionele gastronomie, produkten van de regio die wij ter beschikking stellen en die beroemd werden in deze regio met de jaren heen even voorstellen. Met dit ‘weergeven’ is de bedoeling aan de verbruiker van dichterbij aan de landbouwers en kunstenaars die werken met de opstelling van deze produkten een zekere kennis aan te tonen van de Marina Baixa op een raditionele manier.

Dit nieuw initiatief zal plaats vinden de eerste zaterdagen van iedere maand vanaf 3 september op het plein van de Casa de Cultura van Alfaz del Pi, tussen 10u00 en 14u00.

Naast deze opportuniteit van aankoop van produkten artesanales zal u ook kunnen vinden workshops voor volwassenen en voor kinderen.
Albir Confort, Avenida del Albir, 36 | (+34) 966 864 542 | sales@albirconfortonline.com