APPARTEMENT IN EL ALBIR R.2931
325.000 €
Prachtig appartement in de verkoop in het centrum van Albir. Gemeubileerd met alle voorzieningen, in perfecte staat. Het appartement heeft de living met acces tot terras, apparte keuken met wasruimte, drie slaapkamers met ingebouwde kasten en twee badkamers met bad. Airconditioning geïnstalleerd. Gemeenschappelijk zwembad en tuin. Parkeerplaats in parking inbegrepen in de prijs.
VBEKIJK OMSCHRIJVING
Bekijk Volledige lijst
TOPPERS: aanbevolen eigendommen van de maand!
IN PRIJS VERLAAGD: eigendommen die deze maand in prijs zijn gedaald en zeer koopwaardig zijn
Bekijk Volledige lijst
VERHUUR/span>
PENTHOUSE IN ALFAZ DEL PI
R.2865 700€/mes
80 m2, 2 kamers, 1 badkamers
Lijst te huur
VAKANTIE
Fundacion Frax zal starten met de tentoonstelling van ‘La magia de los troncos’ van Juan Lloret.
Fundacion Frax zal starten met de expositie van ‘La magia de los troncos’ van Juan Lloret. Dit houdt in de tentoonstelling van de beeldhouwkunst van een artist, waarvan het unieke werd gerealiseerd met natuurlijke boomstammen. Deze voorbeelden zal u mogen gaan bezoeken tot 27 november na de inauguratie van Lloret samen met de president van de Fundacion Frax, Matías Pérez Such. “Een oud getwisteld boomstam kan iets speciaals aanbieden zoals de tegenovergestelde polen, in concreet, een uitnodigend verzameling die onze ogen fascineert zonder te weten waarom” zegt Lloret.

Ook naast deze nieuwe tentoonstelling, in de Fundacion is er ook de mogelijkheid om “Pinturas de Pepi Sevilla Ruano” te bezoeken tot 16 Oktober en “Atrapados II”, van Bienvenida Galera, tot 23 oktober.
Albir Confort, Avenida del Albir, 36 | (+34) 966 864 542 | sales@albirconfortonline.com