Als u problemen hebt met het bekijken van deze e-mail, klik hier
VILLA IN EL ALBIR R.3407
580.000 €
Fantastic luxury villa in Albir. The villa is sunny, with spacious rooms.There is air conditioning installed. The property consists of a large living room with a fireplace and access to the swimming pool, a spacious independent kitchen, three large bedrooms, two bathrooms and a toilet. There is a beautiful garden with salt water pool (with automatic cleaning system) and a closed garage.
VBEKIJK OMSCHRIJVING
Bekijk Volledige lijst
TOPPERS: aanbevolen eigendommen van de maand!
IN PRIJS VERLAAGD: eigendommen die deze maand in prijs zijn gedaald en zeer koopwaardig zijn
Bekijk Volledige lijst
VERHUUR
APPARTEMENT IN EL ALBIR
R.3414 1.200€/maand
130 m2, 3 slaapkamers, 2 badkamers
Lijst te huur
VAKANTIE
U hebt de mogelijkheid om van uw vakantie te genieten in één van onze appartementen.
Zomer festivals op het strand van Albir
De laatste maand van de zomer zit vol met plannen in El Albir. Zoals ieder jaar is er een vol activiteitenprogramma. Vanaf de 18de zijn er geplande activiteiten, perfect voor het plezier van jong en oud. Wedstrijden, competities en workshops voor kinderen, zeer levendige concerten, festivals en nog veel meer. Het epicentrum van de feesten zullen een jaar meer het Park van eucaliptus zijn.

Aan de andere kant, in het naburige dorp, is de jaarlijkse traditie "Het kasteel van Altea La Olla". Op deze dag 12-08 zijn er s´avonds duizenden mensen om te genieten van de prachtige show, beschouwd als een van de meest indrukwekkende van de Middellandse Zee. Een unieke gebeurtenis die het vuurwerk uit de zee lanceert. Het zal beginnen om de middernacht en de beste plekken om te genieten zal het strand van La Olla en omgeving.
Als u geen informatie wilt ontvangen van Albir Confort Properties, klik hier.