Als u problemen hebt met het bekijken van deze e-mail, klik hier
BUNGALOW IN EL ALBIR R.3455
395.000 €
Magnificent luxury bungalow in Albir. Sold partly furnished, all in excellent condition. There is air conditioning and central heating installad. The property consists of a large and sunny living room connected to the kitchen, three bedrooms, two bathrooms and a toilet. There is also a communal pool, a garden, a terrace, a garage and a storage room.
VBEKIJK OMSCHRIJVING
Bekijk Volledige lijst
TOPPERS: aanbevolen eigendommen van de maand!
IN PRIJS VERLAAGD: eigendommen die deze maand in prijs zijn gedaald en zeer koopwaardig zijn
Bekijk Volledige lijst
VERHUUR
APPARTEMENT IN EL ALBIR
R.3448 750€/maand
70 m2, 2 slaapkamers, 1 badkamer
Lijst te huur
VAKANTIE
U hebt de mogelijkheid om van uw vakantie te genieten in één van onze appartementen.
Het hele jaar genieten van Stranden aan de Costa Blanca
De provincie Alicante heeft ongeveer 200 kilometer van de kustlijn, divers en veranderend, van een strand van fijne gouden zand tot keien.

Praten over de Costa Blanca is synoniem met droom stranden en baaien, die zeer weinig jaloers laten worden naar andere gebieden. 200 km van Noord naar Zuid met een aanbod van prachtige stranden en plaatsen van uitzonderlijke schoonheid. Haar warme en transparante wateren, haar palmbossen en natuur parken laten degenen die hier komen een waar paradijs vinden dat op elk moment van het jaar bezocht kan worden, aangezien de gemiddelde jaarlijkse temperatuur rond de 17 ° C ligt.

Het is een groot land van contrasten, waar de bergen in de zee over gaan met grote verticale kliffen en afgelegen baaien met kristalhelder water met rijke zeebodem. De mooie gouden zandstranden wisselen af met kleine baaien van keien, grind of steen.

Rond deze stranden opent zich een breed scala aan mogelijkheden. Er zijn zeer verschillende steden en dorpen, maar ze zijn allemaal mooi en klaar om aan de bezoekers kwaliteitsservice op zijn best te bieden, zowel vrije tijd, gastronomie en een overvloed aan activiteiten rond en op de zee.
Daarom zou u, ten minste een keer, de stranden die de Racó de l'Albir moeten bezoeken. Als u vastbesloten om de kust van de provincie Alicante te bezoeken en een genot voor al uw zintuigen te genieten, Vergeet niet onze website te bezoeken waar u de beste prijzen voor u verblijf vindt. www.albirconfort.es
Als u geen informatie wilt ontvangen van Albir Confort Properties, klik hier.