Vis du ikke får åpne mailen og dens innhold på riktig måte, Klikke her
REKKEHUS I EL ALBIR R.3455
395.000 €
Fantastisk luksus rekkehus i Albir. Selges delvis møblert. Det er air condition og sentralvarme installasjon. Eiendommen består av en stor og solrik stue som leder til kjøkkenet, tre soverom, to bad og toalett. Det er også et felles svømmebasseng, en hage, en terrasse, en garasje og en bod.
Se Profil
Se hele listen
Anbefalte eiendommer denne MÅNEDEN
Vi har et utvalg av eiendommer som har blitt redusert i pris denne måneden, og her er EN FANTASTISK MULIGHET !
Se helen list
LANGTIDSLEIE
LEILIGHET I EL ALBIR
R.3448 750€/måned
70 m2, 2 soverom, 1 badrom
Properties for rent
FERIE
Nyt din ferie i en av våre leiligheter.
Playas de la Costa Blanca para disfrutar todo el año
Provinsen Alicante har ca 200 kilometer variert og skiftende kystlinje, hvor du kan velge mellom å være på en fin sandstrand eller den flotte steinstranden.

Når man snakker om Costa Blanca, er det synonymt med strender og drømmende bukter, som lett kan misunnes for de andre områdene. De 200 km fra nord til sør tilbyr fantastiske strender og steder med eksepsjonell skjønnhet. Dens tempererte og gjennomsiktige farvann, palmer og naturparker fordyper dem som kommer hit i et ordentlig paradis. Et paradis som kan besøkes gjennom hele året, siden den gjennomsnittlige årlige temperaturen er rundt 17ºC.

Dette området har et vakkert naturlig mangfold, hvor fjellene dukker opp fra havet og vikene har krystallblått vann. De fantastiske strendene gjør dette området så unikt.

Et bredt spekter av muligheter åpner seg rundt disse strendene. Det er svært forskjellige byer, men de er alle vakre og klare for å tilby besøkende en kvalitetsservice og sitt beste bilde, samt gastronomi og endeløse aktiviteter ved sjøen.

Stranden du bør besøke, minst en gang, er Playa de Racó de l'Albir. Hvis du har bestemt deg for å komme og nyte den beste ferien noensinne, ikke glem å besøke vår nettside der du finner den beste prisen for din neste ferie. www.albirconfort.es
Hvis du ikke ønsker å motta informasjon fra Albir Confort Eiendom, Klikke her