Si quiere ver la versión online, Click aquí
VILLA IN EL ALBIR R.1845
850.000 €
Grote villa, onlangs gerenoveerd, in een rustige wijk van Albir. Verkocht volledig gemeubileerd. Alles is aangelegd op een verdieping, en de grote woonkamer heeft veel ramen en glazen schuifdeuren, waardoor veel licht. De keuken heeft een modern design en is volledig uitgerust. Er zijn vier slaapkamers, en de master bedroom heeft een ruime kledingkast en directe toegang tot de tuin. Van de drie badkamers, twee hebben een eigen badkamer. Er is ook opslagruimte. De tuin heeft veel bomen en goed onderhouden groene zones, een mooi zwembad en een overdekte ontspanningsruimte. Airconditioning is geïnstalleerd.
VBEKIJK OMSCHRIJVING
Bekijk Volledige lijst
TOPPERS: aanbevolen eigendommen van de maand!
IN PRIJS VERLAAGD: eigendommen die deze maand in prijs zijn gedaald en zeer koopwaardig zijn
Bekijk Volledige lijst
VERHUUR
APPARTEMENT IN EL ALBIR
R.3425 1.300€/maand
90 m2, 2 slaapkamers, 2 badkamers
Lijst te huur
VAKANTIE
U hebt de mogelijkheid om van uw vakantie te genieten in één van onze appartementen.
La artista Kaja Van Flandern presenta nueva obra en la Fundación Frax
De artist Kaja van Flandern is een noors artiest en kreeg de opleiding van een profesor de la Bauhaus in de Academia van Stuttgart.

Deze artiest gebruikt expressieve taal om de mens voor te stellen in zijn innerlijke en uiterlijke wereld. In deze tentoonstelling worden er figuren voorgesteld met belang op portretschilderijen, naakt schilderijen, en de natuur.

In de schilderijen ligt de kracht in de vermogenheid om de schilderijen te domineren en de technische tekeningen een eigen uitdrukking te geven die beter gezien wordt in vervormde proporties van de gezichten.

In de tekeningen, de innerlijke uitdrukking wordt geaccentueerd en de gezichten worden duivels en dierlijke mensen met een trillende lijn. De potloodlijn, kenmerk van de duitse tekenschool, maakt dat de mogelijkheid om de waarheid die wordt overgedragen zo persoonlijk mogelijk wordt gegeven: de innerlijke mens van de fenomenen.

Deze noorse artiest heeft de faculteit van gevoeligheid en uitdaging. U zal gratis mogen genieten van de expositie t.e.m. 22 oktober in de Fundacion Frax in Albir in de zaal ‘Sala Ramón de Soto “El cuerpo y el alma”.
Als u geen informatie wilt ontvangen van Albir Confort Properties, klik hier.