Vis du ikke får åpne mailen og dens innhold på riktig måte, Klikke her
VILLA EN EL ALBIR R.1845
850.000 €
Flott villa, nylig renovert, i et rolig område i Albir. Selges fullt møblert. Alt på ett plan, og med stor stue som har mange vinduer og skyvedører i glass som slipper inn mye lys. Kjøkkenet har moderne design og er fullt utstyrt. Det er fire doble soverom, og hovedsoverommet har en romslig garderobe og direkte tilgang til hagen. Tre bad, to av de er en suit. Bodplass. Hagen har mange trær og velstelte grøntarealer, et fint svømmebasseng og et overdekket avslappingsområde. Air condition er installert.
Se Profil
Se hele listen
Anbefalte eiendommer denne MÅNEDEN
Vi har et utvalg av eiendommer som har blitt redusert i pris denne måneden, og her er EN FANTASTISK MULIGHET !
Se helen list
EN ALQUILER
LEILIGHET I EL ALBIR
R.3425 1.300€/måned
90 m2, 2 soverom, 2 badrom
Properties for rent
FERIE
Nyt din ferie i en av våre leiligheter.
Kunstneren Kaja Van Falndern presenterer en ny ustilling på Fundacion Frax.
Kaja van Flandern er en norsk kunstner som startet sin karriere i Bauhaus ved Stuttgart-akademiet.

Kunstneren bruker et ekspresjonistisk språk for å representere mennesket i hennes indre og ytre verden. I denne utstillingen vil hun vise tegninger relatert til malerier av portretter, aktportretter og natur malerier.

Hennes maleri viser en radikal evne til maler og tegner kunst. Hennes arbeid har en flott andel som gjør uttrykkene levende.

I disse maleriene er det interne uttrykket og ansiktene blir til demoner og menneskelige dyr med en levende linje. Karakteristisk for den tyske tegningsskolen gjør henne i stand til å skape en ekte og autentisk bilde vilket er meget personlig: det indre syn på fenomener.

Denne norske kunstneren har mulighet til å lage flotte maleri med ordentlig følsomhet. Du vil kunne nyte utstillingen gratis til 22. oktober på Fundación Frax de l'Alfàs del Pi og La Sala Ramón de Soto "El cuerpo y el alma".
Hvis du ikke ønsker å motta informasjon fra Albir Confort Eiendom, Klikke her